Az oldalon Cookie-kat használunk!

További információk

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A hazai műszerpiacon és a felhasználók körében valószínűleg nincs olyan, aki ne ismerné a Fluke-mérőműszereket. A sokirányú innovációs tevékenysége révén a vezető műszergyártók sorában jegyzett amerikai cég termékei itthon is keresettek. A TESTquip Kereskedelmi Kft. a Fluke Corporation ( Everett , WA – USA) hivatalos viszonteladója, amely feladatot a Fluke Europe B.V.-vel (Eindhoven, Hollandia), mint a Fluke cég európai központjával kötött disztributori szerződés keretein belül látja el 2000. január óta.

A kereskedelmi feladaton kívül komplex szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek. A szaktanácsadás, a garanciális és garancián túli szerviz szolgáltatás, műszerkalibrálás természetes kiegészítője a kereskedelemnek.
Árukészlettel állunk a vevők és érdeklődők rendelkezésére, akik a kéziműszerek vonatkozásában közelebbről is megismerhetik a feladatra szánt eszközt szaktanácsadói segítség mellett.

A Fluke nagy gondot fordít arra, hogy a minőséget és megbízhatóságot képviselő műszerek eljuthassanak a felhasználókhoz. Vásárlóink főként a professzionális ipari területekről jönnek, de a rendkívül széles termékskála a méréstechnika minden területéről becsalja az érdeklődőket. A vásárlók között vannak, akik csak egyszerűen ragaszkodnak a már bevált Fluke-márkához, illetve az évek során a Fluke-csoport tagjaivá vált gyártók termékeihez, mint pl. a Hart Scientific (precíziós hőmérsékletmérés), BEHA-Amprobe (teszt- és mérőműszerek mérsékeltebb áron), valamint a kedvező árú POMONA-műszertartozékok.

Az említett gyártók mellett megtalálhatók még a GW Instek (korábban Goodwill), az Extech Instruments,a UNI-Trend (UNI-T), valamint a Pico Technology műszerei,  valamint a CALEX Electronics infra hőmérséklet- érzékelői, amelyek tovább bővítik a már meglévő kínálatot.

Igyekeztünk megkönnyíteni azon érdeklődők munkáját, akik maguk szeretnek keresgélni a választékból, és a termékre kattintva, a műszaki adatok alatt található ajánlatkérő is azonnal elküldhető nekünk. De kérjük ne feledjék, a megfelelő műszer kiválasztásában akkor tudunk Önöknek segíteni, ha ismerjük a feladatot, amire azt szánják.

Köszönjük, hogy ellátogattak a honlapunkra, és reméljük, – együtt vagy egyedül – sikerül megtalálni a tökéletes műszert !

 

Munkatársaink:

 Hajdú Katalin: Árajánlatok, külkereskedelem, marketing

                         061/481-1237; khajdu{@}testquip.hu

 Gyutai József: Árajánlatok, árukészlet, szervíz- ügyek

                          061/481-1234; jgyutai{@}testquip.hu