Az oldalon Cookie-kat használunk!

További információk

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerzői jogok

Szerzői jog

 

Azzal, hogy belép a www.testquip.hu  oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója hírlevelünknek. 

A testquip.hu webszájton található tartalom a TESTquip Kft. szellemi tulajdona. 

A TESTquip  Kft. fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. 

A TESTquip  Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. 

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. 

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Az TESTquip  Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. 


A honlapról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. 

Az testquip.hu domain név, valamint a " TESTquip  Kft ." név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a TESTquip  Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A honlapunkon felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. 

A TESTquip  Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.